CURLING CLUB GENT - Curling in België

 

Curlingclub Gent is opgericht op 20 september 2014 en beleefde een zeer succesvol debuutjaar. Momenteel tellen we rond de 30 fanatieke leden. Naast de snelle ledengroei zijn er dit seizoen ook initiaties gegeven aan belangstellenden bestaande uit groepen van diverse grootte met een totaal van boven de 300 mensen die op ons curlingijs hebben gestaan. . We verwachten dat zowel leden als initiaties komende seizoenen nog een boost zullen krijgen. Afgelopen seizoen speelde de club en speelden CCG-leden mee op het Belgisch Kampioenschap, buitenlandse toernooien, de competitie en als Belgisch international op het WK Mixed Doubles Curling van april 2016 in het Zweedse Karlstad. Op 27 september 2022 starten we weer aan het nieuwe seizoen en hopen we weer zoveel mogelijk mensen op het ijs te begroeten.

 

Heeft U interesse meldt U zich aan via info@curlinggent.be om: lid te worden, een initiatie te doen voor kleine of grotere groepen en/of informatie in te winnen. Initiaties geven we aan zowel kleine als grotere groepen en kunnen we op maat voor U samenstellen. Inclusief presentatie over curling met theorie, praktijk op het ijs beide begeleid door ervaren docenten en indien gewenst de gelegenheid tot eten en drinken in de vernieuwde horecagelegenheid van IJsbaan Kristallijn.

 

Leden kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van de club inclusief gebruik van de spelmaterialen als zooltjes en bezems. De club organiseert vele events en trainingen en lidmaatschap van CC Gent betekent automatisch dat U startrecht heeft om mee te spelen als individu of als team op het Belgisch Kampioenschap. Het is een sport van alle leeftijden waar jong en oud op gelijk level met elkaar de strijd aan kunnen gaan.

 

 

CC GENT

spelend te:

IJsbaan Kristallijn

Warmoezeniersweg 20

9000 Gent

 

BESTUUR:

Voorzitter: Jonas Vercruyssen

Penningmeester: Jeffrey Vereecke

Secretaris: Frederik Vercruyssen

Coach: Chris van Rosmalen