IJSBAAN KRISTALLIJN

Warmoezeniersweg 20, 9000 GENT

 

Sinds 1985, reeds meer dan 25 jaar lang, weet ijsbaan Kristallijn jong en oud te bekoren met een sportieve uitstap. Wij bieden aan Gent en wijde omtrek een aantrekkelijke ontspanningsmogelijkheid voor een budgetvriendelijke prijs, inclusief schaatsen en een leuke omgeving.

Dag in dag uit vinden diverse bezoekers de weg naar Kristallijn. Gaande van gezinnen, particulieren, jeugdbewegingen en sportdiensten tot en met clubs, scholen en bedrijven. Voor ieder wat wils. Schaatsen gebeurt bij ons in schaatsbeurten, onze uurregeling vind je bij openingsuren en tarieven. Wij wensen een gezonde ontspanning aan te bieden, een gezellige ontmoetingsplaats te zijn voor iedereen en dit op 3000m² uitstekend ijs of in de vertrouwde cafetaria met panoramisch uitzicht op de ijsbaan.

 

Naast de fijne schaatsbeurten kan je bij ons ook terecht voor uitgebreidere arrangementen. Zo bieden wij in het weekend onder meer ’s ochtends ontbijtschaatsen aan. Ovenheerlijke croissants en chocoladekoeken wachten jullie na een sportieve ochtendbeurt op. Ook kinderfeestjes zijn bij ons reeds jaren een succes. De combinatie van schaatsen met daarna een heerlijke warme wafel en eventueel een bezoek aan onze binnenspeeltuin is zeer geliefd. Mag het wat intensiever, competitiever en uitdagender? Dan is de splinternieuwe formule Fun Hockey hiervoor de ideale oplossing. Daag je vrienden of collega’s uit voor een wedstrijdje ijshockey waarbij de nadruk ligt op plezier. Meer formules en informatie vind je bij de rubriek formules.

 

 

klik op de afbeelding voor informatie over de ijsbaan!